nieuws welkom aanbod agenda bron

 

 

CEILIDH
GROEPS TRAINING
INDIVIDUELE SESSIE
CONCERTEN
RETRAITES
open dag

Op een lijn met de Ene zijn zij die hun thuis vinden in de adem. Aan hen behoort het innerlijke koninkrijk van de hemel

Cèilidh (kee-lie) is keltisch voor viering of bijeenkomst. Iedere maand maken we een gezamenlijke reis naar de bron en creëren daarmee in de hectiek van alledag een tijdloos moment waarin we thuiskomen in de oorspronkelijkheid van onszelf.
Sommige cèilidhs hebben een sjamanistisch karakter en kenmerken zich door trancereizen met trommels, werken met krachtdieren en de windrichtingen. Andere cèilidhs bieden meer ruimte voor onderricht in en uitwisseling over bijvoorbeeld meditatie en healing.
Bij alle cèilidhs is ruimte voor zowel diepgang als gezelligheid. Per keer werken we met een thema, bijvoorbeeld je hoger zelf, gidsen, archetypen, goden of godinnen. Ook muziek is een vast onderdeel, of dit nu is samen zingen, muziek maken met instrumenten, mantradansen of luisteren naar een channelsong (een geïnspireerd lied over het thema).
Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:30. Als het weer het toelaat is een deel van het programma buiten. Kosten: €17,50 inclusief eten. Lokatie: in de rondhut in Schagen (zie agenda).